Hobby Pozawiatrówkowe - Czemu Wiedzmin jest taki dupny skoro jest taki za***isty.
Pantarhei - Nie 22 Gru, 2019 Temat postu: Czemu Wiedzmin jest taki dupny skoro jest taki za***isty. Temat, który udowodni że pogłoski o śmierci forum są mocno przesadzone.
CORWIN - Pon 23 Gru, 2019
Tu masz odpowiedź
https://pl.wiktionary.org/wiki/dupny
Góral - Pon 23 Gru, 2019
Szybko się rozkręca, aż nie można go zatrzymać
Lord.K - Wto 24 Gru, 2019
Wiedźmin to taki trochę Harry Potter bis w odcinkach. Jak ktoś lubi fantasy to spoko. Na pewno jest lepszy od polskiej wersji.
Na marginesie, gram w Wiedźka na PS i jest fajny.
Pantarhei - Pią 27 Gru, 2019
Na razie zatrzymałem sie na 5 odcinku i wydaje się ze z odcinka na odcinek jest coraz lepiej. Jak na kogoś kto dwa razy czytał całą sagę, to wcale nie mam takiej złej opinii o filmie.
Mam taką obserwację dla mnie ze GoT był lepszym serialem od powieści, bo scenarzyści dodali taki specyficzny, sarkastyczny humor. W Wiedźminie takiego humoru nie trzeba wcale było dopisywać, a scenarzyści serialu o ten element czemuś go wykastrowali.
Lord.K - Sob 28 Gru, 2019
Ja obejrzałem 3 odcinki, ale nie dlatego, że serjal jest nudny, tylko tyle miałem czasu.
Serial zapowiada się spoko. Jak znajdę czas to z chęcią obejrzę kolejne odcinki.
Na razie mam porównanie do gry. Książki nie czytałem i nie mam opinii co do wierności fabuły filmowej.
marcin - Pią 01 Maj, 2020
Troszkę za ostro potrenowałem na........e mieczem w stare opony i przeciążyłem kilka ścięgien , odpuszczę trening z celami i potrenują postawy . Nie wiadomo jakie licho jeszcze wioskę nawiedzi.
Rychu - Pią 01 Maj, 2020
Wiedźmin wersja anwrylka mnie rozczarował -😰😰😰poprawy polityczne nie
Polska wersja dości surowa trzyma klimat. 👍👍👍👍brak poprawności politycznej jest DLAMNIE DOŚCI OCZYWISTY.
W jednej i w drugiej wersji Wojtki się pomieszały
Michaus - Pią 01 Maj, 2020
Pantarhei - Sob 02 Maj, 2020
Robimy bitwy na strumienie świadomości? hmmm.
...pandemia virus wszyscy umrzemy o ten aktor z domu złego w dzieńdobrytvn ależ ten Kraśko jest głupi gyby nie kęgosłup to poszedł bym na rower ale pada no i ta pandemia virus wszyscy umrzemy... I szli całą noc.
Norbi - Nie 03 Maj, 2020
Dobra, ja wysiadam z tego pociągu. Wieśka nie znam.
mariusz - Sob 04 Maj, 2024 Temat postu: Super ĐĄasual Dating - Genuine Ladies Experience carefree connections with the top-rated site for casual dating adventures.
Verified Females
Supreme casual Dating
[ Dodano: Sob 26 Paź, 2024 ]
Girls in your town
|
|
|