Ogłoszenia - 13-14 Lipiec NHFT
CORWIN - Pon 15 Lip, 2019
Dzięki wszystkim za wspólnie spedzony weekend. Było super. Szkoda, że taki nocnik jest tylko raz w roku. Foti na facebooku.
Witboj - Pon 15 Lip, 2019
Dzięki za wspólną zabawę! Było ekstra!
Zgadzam się z uwagi Piotrka co do toru. Problem polegał na tym, że niestety musieliśmy się mocno zacieśnić z figurkami, skoro nie mogliśmy strzelać na druga stronę (taka była wersja oficjalna na moment ustawiania toru). Gdyby nie to to wcale tych stanowisk by nie było (np. 1, 7, 9) .
Ze swojej strony dodam, że stawianie figurek z KZ poza blacha jest na nocniku bez sensu - KZ są czarne (jak się obje farba to i tak będą ciemne bez względu na kolor pierwotny)i przez to niewidoczne jak ktoś nie ma super latarki a nie ma obowiązku posiadania szperacza.
Koniecznie musimy znaleźć przesłony. Wtedy z 20-stek czy 15-stek zdejmiemy przesłonę na dzienne strzelanie i to będą stojaki / klęczki. 5 minut roboty a 20% toru zmienione.
P.S.1.
Garb był na 7-mym a nie na 8-mym. Ósme było OK.
P.S.2.
Koniecznie trzeba załatwić fajne spraye do malowania sylwetek bo też strzelało się na czuja zamiast do celu odkąd zaczął się zmierzch.
Kaśka - Pon 15 Lip, 2019
Ja bym się nie czepiała, no może troszeczkę tego garba, Wiewióry były super.
Dzięki wszystkim za super imprezę
Góral - Pon 15 Lip, 2019
Również dziękuję za miłe spędzony czas.
Lord.K - Wto 16 Lip, 2019
| Pantarhei napisał/a: | | Możecie tez mnie sklasyfikować w Mini HFT ,jesli lest moja karta. |
Niestety, karta była nie czytelna.
Na przyszłość. Karta startowa to nie brudnopis i nie kreśli się jej bez wiedzy sędziego lub osób z danej grupy. Jeśli na karcie jest drobna pomyłka wystarczy poprawić i dać komuś z grupy startowej do podpisania. Jeśli zdarzy się na karcie pomyłka w kolejności stanowisk lub ulegnie zniszczeniu to zgłosić trzeba sędziemu i ewentualnie wymienić kartę na nową.
Powinienem wogóle was(czyli ciebie i Czarka) nie zaliczyć ponieważ przeszliście tor po za wyznaczonym terminem zawodów i bez sędziego, ale ponieważ są to zawody wewnętrzne i bardziej pilotażowe dla większości grupy to trochę nagiąłem zasady. Od następnej edycji, zawody będą bardziej restrykcyjne i zgodne z zasadami.
Przypominam, że sędzia ma prawo na zawodach sprawdzić wybiórczo znajomość regulaminu przez zawodnika i z braku takiej wiedzy zdyskwalifikować.
Pantarhei - Wto 16 Lip, 2019
Rozumiem. Chodzi mi nie tyle o zaliczenie wyniku, co jego poznanie.
Uspokajam jednocześnie że nawet zaliczenie wyniku nie zagroziłoby niczyjej pozycji w klasyfikacji.
Lord.K - Wto 16 Lip, 2019
Tu nie chodzi o to aby decydować o przyznanie punktacji i zakwalifikowaniu, tylko o wpojenie - zwłaszcza nowym - pewnych zasad/regół, które obowiązują na zawodach w kraju. Nasze zawody są właśnie po to, aby tego się uczyć.
Kaśka - Wto 16 Lip, 2019
Żeby uspokoić sytuacje, Pantarhei na twoje konto po ostatnich zawodach wpływa 52 pkt.
sqbi - Wto 16 Lip, 2019
Dzięki wszystkim z zacną imprezę .
Ptaszydło na drzewie które się nie kładło to moja culpa 😀 ale musiałem wleźć na drzewo z figurką w jednej a wkrętarką w drugiej ręce - jakoś umknął mi fakt że figurka oprze się o drzewo . Co do figurek bujających się na wietrze . Jak dla mnie były w porządku , w mikstacie większość figurek na drzewach buja się i nikt nie ma o to pretensji . Stanowisko z dołkiem część zawodników bardzo chwaliła bo ładnie się tam wpasowywali 😁 Jak na nasze wewnętrzne zawody uważam że tor był bardzo fajny i wymagający.
Kolejne tory będą lepsze , nie myli się tylko ten kto nic nie robi 😀
|
|
|