Przywitaj się |
Autor |
Wiadomość |
admin
|
Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008 Przywitaj się
|
|
|
Ruszamy.
Ponownie na swoim.
Witajcie |
|
|
|
|
Lord.K
Grupa strzelecka: ŁGS "ORZEŁ"
|
Wysłany: Śro 10 Kwi, 2019
|
|
|
Posty przeniesione do archiwum forum |
_________________ Dzisiejsza wolność:
Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą. |
|
|
|
|
Adikon
|
Wysłany: Pon 08 Lip, 2019
|
|
|
Witam! Nazywam się Adam mam 26 lat(za miesiąc kończę 26, więc już podaję 26 ) i jestem z okolic Bełchatowa. Strzelectwo interesowało mnie od dawna, ale dopiero teraz mam więcej czasu na hobby. Wcześniej miałem jakieś wiatrówki bazarowe, więc strzelanie do puszek i nic poza tym. Na początek kupiłem sobie hatsana 95 po tuningu u Eresa. Strzelam do tarcz na dystansie 30 metrów i w miarę możliwości trenuję. Jeśli czas pozwoli to chętnie wpadnę do Łodzi, bo mam ok 40 kilometrów i poznam ekipę oraz dowiem się na pewno wielu ciekawych rzeczy. To chyba wszystko. Dziękuję za przyjęcie i pozdrawiam wszystkich. |
_________________ "Jeden strzał - jedna dziurka" ~Sqbi |
|
|
|
|
CORWIN
Wiek: 50 Dołączył: 03 Cze 2013 Posty: 617 Skąd: Pabianice
|
|
|
|
Cześć Adam i tak jak pisałem na faceboku zapraszamy na nasze spotkanie na Go-System. Zobaczyz nasze karabinki i zapoznasz się z zasadami dyscepliny. |
|
|
|
|
Adikon
|
|
|
|
Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie. Jeśli tylko uda się wytrzymać ból kolana to na pewno wpadnę. Niestety mam uszkodzoną rzepkę, ale myślę, że dam radę, bo super byłoby postrzelać i porozmawiać z ludźmi dzielącymi to hobby. Jeszcze raz dziękuję za przyjęcie i mam nadzieję do zobaczenia. |
|
|
|
|
Kaśka
pogromca Waltherów
|
|
|
|
No zapraszamy, jak raz przyjedziesz to już Cię chłopcy wciągną w dyskusje o karabinkach, lunetach i całej reszcie 😆 |
|
|
|
|
Adikon
|
|
|
|
Obym się tylko tam jakoś odnalazł, bo nikogo jeszcze nie znam. Może siostra jeszcze ze mną przyjedzie, bo też jej się bardzo spodobało strzelanie ostatnio. Szybko nawiązuję kontakty, więc raczej problemu być nie powinno. Oby pogoda dopisała 😀. |
|
|
|
|
Góral
Grupa strzelecka: Orzeł
|
|
|
|
Witaj, Adamie i także zapraszam na spotkania. |
|
|
|
|
Adikon
|
|
|
|
Witam witam! Troszkę wstyd z tym moim hatsanem, ale cóż od czegoś trzeba zacząć. Ten poligon go system super sprawa. Do zobaczenia Góral! Oby tylko kolano odpuściło, bo ja nie odpuszczę 😁.
[ Dodano: Pon 08 Lip, 2019 ]
Wpadnę chyba w niedzielę, bo w sobotę mogę nie dać rady. Muszę się chyba w jakiś namiocik uzbroić to się przyda na przyszłość. Jak jest z wjazdem? Nie będzie problemu? |
|
|
|
|
sqbi
|
|
|
|
Na Go-Systemie jest sporo miejsca do spania ( włącznie z ziemianką ) Nie potrzebujesz namiotu . Spotkanie jest w sobotę i niedzielę. Będziesz mógł zobaczyć i spróbować swoich sił w 3 konkurencjach . Atmosfera jest bardzo luźna więc nie przejmuj się niczym . Wszyscy tam zbieramy się dla zabawy . |
_________________ Zło bobrem zwyciężaj |
|
|
|
|
Adikon
|
|
|
|
No to super. Postaram się być w sobotę albo chociaż w niedzielę. |
|
|
|
|
Linek
|
|
|
|
Adicon jesteś z ziemi na której dużo ludzi strzela min. Variaq i MSW
Witam fajnie że cię dodali |
_________________ Cz 75 SP-01 Shadow, CZP10F, Luger P08, TT Radom, Rewolwer Smith & Wesson, Bock iż 27, Uzkon ZK10, Szwedzki Mauser, Smith & Wesson MP15, Tikka Varmint Sporter, Armalite Stag, Mauser 1939, Mosin Fiński 7,62x54R, Fair Bock ,Mosin Buss, CZ457 Iż 27 S AMT Hardballer w planach. zapraszam Gość |
|
|
|
|
Lord.K
|
|
|
|
Witam i zapraszam na nocne i dzienne strzelanie, ewentualnie sylwetki. |
_________________ Dzisiejsza wolność:
Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą. |
|
|
|
|
Adikon
|
Wysłany: Wto 09 Lip, 2019
|
|
|
Linek napisał/a: | Adicon jesteś z ziemi na której dużo ludzi strzela min. Variaq i MSW
Witam fajnie że cię dodali |
Dopiero zaczynam, więc nie znam ludzi, ale może na spotkaniu się poznamy i w przyszłości będzie można jeździć na zawody razem😀.
Widzę, że naprawdę jesteście super ekipą i o to chodzi. Ja również nie jestem konfliktowy i lubię dobrą zabawę, więc pewnie szybko się odnajdę. Pozdrawiam serdecznie 😀 |
|
|
|
|
CORWIN
Wiek: 50 Dołączył: 03 Cze 2013 Posty: 617 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Wto 09 Lip, 2019
|
|
|
Jeżeli chcesz rzyjechać w sobotę to myślę, że będziemy zaczynać około 18.00 a jak w niedzielę to dzienne strzelanie rozpoczynamy około 10.00 rano. Więcej info na priv lub po prostu do mnie dzwoń. |
|
|
|
|
|