Przesunięty przez: Lord.K Czw 18 Lip, 2019 |
12.06 Brus strzelanko |
| Autor |
Wiadomość |
czesio

Grupa strzelecka: ŁGS
|
Wysłany: Pią 10 Cze, 2016 12.06 Brus strzelanko
|
|
|
Jak ktoś ma ochotę, to proszę bardzo na 11.00 na Brusie |
|
|
|
 |
jezior.a
Adam

|
Wysłany: Pią 10 Cze, 2016
|
|
|
| Bardzo bym chciał ale mnie dopadł grafik, ale tak z innej beczki widzę że kalendarz spotkań swoje a grupa swoje nikt widzę nie zbiera się do oficjalnego spotkania i tu nie piję do Ciebie Czesiu jak ma to tak wyglądać to nie wiem po co mnie bycie w grupie jak nic to nie daje, wstąpienie do grupy miało mi dać spotkania z innymi strzelcami i korzystanie ze sprzętu grupowego. |
_________________ HW 100 FSB + mDOT |
|
|
|
 |
Nerwus
Operator HW97.
|
|
|
|
Jakaś część grupy jeździ na zawody. Trudno więc, aby stawiła się jednocześnie na spotkaniu grupowym.
Wątpię też, aby zakładała za was temat z propozycją spotkania się .
Czasem wystarczy mały kopniak w tyłek aby kogoś zmotywować. Możesz go dać także i Ty. |
|
|
|
 |
jezior.a
Adam

|
|
|
|
| Nerwus napisał/a: | | Wątpię też, aby zakładała za was temat z propozycją spotkania się . |
Ale tu to wydaje mi się nie moja rola, to nie jest spotkanie poza terminem, wydaje mi się że info o tym że spotykamy się tu czy tam powinno wyjść z góry w końcu to oficjalne, sami tak wymyślili więc uważam że to nie mnie umawiać ludzi na takie spotkanie, ja to mogę dać info poza kalendarzem że jadę sobie postrzelać i czy ktoś ma ochotę, na oficjalne temat idzie z góry razem ze sprzętem aby nie tachać swojego, no chyba że się chce zabrać dodatkowe cele, a to o czym piszesz to ja mogę się spotkać bez przynależności do grupy i płacenia, bo jak nie mam dostępu do sprzętu grupowego to dla mnie jeszcze przez rok te 20zł robi różnice, a płacić dla samego płacenia to dla mnie nie interes przynajmniej teraz, serdecznie wszystkich pozdrawiam i proszę się na mnie nie gniewać ale mam nadzieje że coś się zmieni w przyszłości wtedy poczuję się Orłem a na razie jestem pisklakiem który wypadł z gniazda. |
_________________ HW 100 FSB + mDOT |
|
|
|
 |
czesio

Grupa strzelecka: ŁGS
|
Wysłany: Sob 11 Cze, 2016
|
|
|
Nie chcę kontynuacji narzekania jezior.a, który ma po części rację i nie będę wdawał się w dyskusje z nim, jak uczynił nerwus, a powiem inaczej
Świetna pogoda sprzyja uprawianiu strzelectwa i spotkaniom miłośników pykania, a u nas na forum i podczas spotkań dziwnie się zmniejszyła, a wręcz prawie zanika
Co jest grane czas się pobudzić do działania i aktywności
Rozumiem, że okres komunijny i zawodniczy, ale przeto nie wszyscy w tym wszystkim uczestniczą, budzimy się i ruszamy dupska w plener
Moja propozycja, to Brus jak w temacie, ale może być i inna miejscówka, a braki sprzętowe zastępuję własnym zestawem do Silhouette i zapraszam do działania |
|
|
|
 |
|
|