Łódzka Grupa Strzelecka Łódzka Grupa Strzelecka "ORZEŁ"
Forum miłośników strzelectwa pneumatycznego

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Lord.K
Czw 18 Lip, 2019
12.06 Brus strzelanko
Autor Wiadomość
czesio 

Grupa strzelecka: ŁGS
Wysłany: Pią 10 Cze, 2016   12.06 Brus strzelanko

Jak ktoś ma ochotę, to proszę bardzo na 11.00 na Brusie 8-)

jezior.a 
Adam

Wysłany: Pią 10 Cze, 2016   

Bardzo bym chciał ale mnie dopadł grafik, ale tak z innej beczki widzę że kalendarz spotkań swoje a grupa swoje nikt widzę nie zbiera się do oficjalnego spotkania i tu nie piję do Ciebie Czesiu jak ma to tak wyglądać to nie wiem po co mnie bycie w grupie jak nic to nie daje, wstąpienie do grupy miało mi dać spotkania z innymi strzelcami i korzystanie ze sprzętu grupowego.

Nerwus 
Operator HW97.

Jakaś część grupy jeździ na zawody. Trudno więc, aby stawiła się jednocześnie na spotkaniu grupowym.

Wątpię też, aby zakładała za was temat z propozycją spotkania się ;-) .
Czasem wystarczy mały kopniak w tyłek aby kogoś zmotywować. Możesz go dać także i Ty.

jezior.a 
Adam

Nerwus napisał/a:
Wątpię też, aby zakładała za was temat z propozycją spotkania się .

Ale tu to wydaje mi się nie moja rola, to nie jest spotkanie poza terminem, wydaje mi się że info o tym że spotykamy się tu czy tam powinno wyjść z góry w końcu to oficjalne, sami tak wymyślili więc uważam że to nie mnie umawiać ludzi na takie spotkanie, ja to mogę dać info poza kalendarzem że jadę sobie postrzelać i czy ktoś ma ochotę, na oficjalne temat idzie z góry razem ze sprzętem aby nie tachać swojego, no chyba że się chce zabrać dodatkowe cele, a to o czym piszesz to ja mogę się spotkać bez przynależności do grupy i płacenia, bo jak nie mam dostępu do sprzętu grupowego to dla mnie jeszcze przez rok te 20zł robi różnice, a płacić dla samego płacenia to dla mnie nie interes przynajmniej teraz, serdecznie wszystkich pozdrawiam i proszę się na mnie nie gniewać ale mam nadzieje że coś się zmieni w przyszłości wtedy poczuję się Orłem a na razie jestem pisklakiem który wypadł z gniazda.

czesio 

Grupa strzelecka: ŁGS
Wysłany: Sob 11 Cze, 2016   

Nie chcę kontynuacji narzekania jezior.a, który ma po części rację i nie będę wdawał się w dyskusje z nim, jak uczynił nerwus, a powiem inaczej :roll:
Świetna pogoda sprzyja uprawianiu strzelectwa i spotkaniom miłośników pykania, a u nas na forum i podczas spotkań dziwnie się zmniejszyła, a wręcz prawie zanika :evil:
Co jest grane :idea: czas się pobudzić do działania i aktywności :P
Rozumiem, że okres komunijny i zawodniczy, ale przeto nie wszyscy w tym wszystkim uczestniczą, budzimy się i ruszamy dupska w plener :lol:
Moja propozycja, to Brus jak w temacie, ale może być i inna miejscówka, a braki sprzętowe zastępuję własnym zestawem do Silhouette i zapraszam do działania 8-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi