Przesunięty przez: Lord.K Czw 18 Lip, 2019 |
Pabianice hala 29.01 g.10:30 |
| Autor |
Wiadomość |
Nerwus
Operator HW97.
|
Wysłany: Nie 22 Sty, 2017 Pabianice hala 29.01 g.10:30
|
|
|
Chciałbym ruszyć sprawę wymiany starych figurek (odsprzedanie członkom grupy lub puszczenie w świat) na rzecz zakupu nowych celów reaktywnych do wykorzystywania przy strzelaniu treningowo-rekreacyjnym.
Przywiozę sprzęty leżące jeszcze od ostatnich zawodów łódzkich.
A to wszystko połączone z dziurawieniem papieru i/lub strzelaniem sylwetek o ile te ostatnie są już gotowe do używania.
Proszę o wpisywanie się osób chętnych. |
| Ostatnio zmieniony przez Nerwus Pon 23 Sty, 2017, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
soda
Wiek: 46 Dołączył: 21 Sie 2015 Posty: 152 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Nie 22 Sty, 2017
|
|
|
| Jeśli będę w mieście, to bardzo chętnie. Są ferie, i obiecałem dzieciakom iż gdzieś skoczymy. Ale chwilowo dzieciaki są chore. Jak się nic nie zmieni to jestem za!! |
|
|
|
 |
czesio

Grupa strzelecka: ŁGS
|
Wysłany: Pon 23 Sty, 2017
|
|
|
To chyba jakiś rok przestępczy skoro 29.02, ale może się mylę |
|
|
|
 |
soda
Wiek: 46 Dołączył: 21 Sie 2015 Posty: 152 Skąd: Pabianice
|
|
|
|
Haha, istotnie, Nerwus, chodzi ci o styczeń, co nie? |
|
|
|
 |
Nerwus
Operator HW97.
|
|
|
|
| Znalazł się przestępca! Nie dość, że chrono po cichu zakosił to jeszcze cyferki podmienił. Pewnie, że chodzi mi o najbliższą niedzielę. |
|
|
|
 |
czesio

Grupa strzelecka: ŁGS
|
Wysłany: Wto 24 Sty, 2017
|
|
|
UWAŻAJ co piszesz, bo czyta to również mój Przekliniak i może Ci różne takie tam i te inne urwać/upitolić/uchlasnąć/upier...ć, jak to Przekliniak ma w zwyczaju |
|
|
|
 |
Norbi

|
Wysłany: Śro 25 Sty, 2017
|
|
|
| Piszę się na dziurawienie. |
_________________ Dopiero po czasie może okazać się, że twój problem był skomplikowanie prosty |
|
|
|
 |
Linek

|
Wysłany: Czw 26 Sty, 2017
|
|
|
| Czy to jest zamknięta impreza, a piszecie na otwartym aby smaku narobić czy otwarta i może ktoś z wami postrzelać? |
_________________ Cz 75 SP-01 Shadow, CZP10F, Luger P08, TT Radom, Rewolwer Smith & Wesson, Bock iż 27, Uzkon ZK10, Szwedzki Mauser, Smith & Wesson MP15, Tikka Varmint Sporter, Armalite Stag, Mauser 1939, Mosin Fiński 7,62x54R, Fair Bock ,Mosin Buss, CZ457 Iż 27 S AMT Hardballer w planach. zapraszam Gość |
|
|
|
 |
Nerwus
Operator HW97.
|
|
|
|
| Z tego co się orientuje nie ma już zamkniętych imprez. Jednak są dla nieobytych lub nowych do podpisania glejty, że są zaznajomieni ze strzeleckim savoir vivre itd. |
|
|
|
 |
Michaus
Szara eminencja

Wiek: 43 Dołączył: 26 Kwi 1986 Posty: 2039 Skąd: Pabianice
|
|
|
|
Treść oświadczenia:
Imię, Nazwisko, adres, rozmiar buta...
Ja niżej podpisany znam i akceptuję wymienione tu zasady bezpieczeństwa, a gdybym zrobił coś sprzecznego z nimi, to ten kwit staje się donosem do prokuratury.
Zdaję sobie także sprawę, że nie obejmuje mnie ubezpieczenie dotyczące jedynie członków Łódzkiej Grupy Strzeleckiej "Orzeł" LOK i jeśli coś zmaluję, to będę bulił z własnej kieszeni.
Zasady bezpiecznego strzelania:
1. (...)
... albo jakoś tak.
Za czasów spotkań niedzielnych na 6-go Sierpnia, podpisałem jeden taki glejt i wystarczył na zawsze.
Zrzucaliśmy się po 5,-PLN miesięcznie, spotykaliśmy w każdą niedzielę i byliśmy grupą kolegów, która na "luzaku" strzelała sobie, bo to była ich wspólna pasja..., ale to było 8 lat temu.
Zmiany są naturalne, ale trochę brakuje mi tamtego klimatu. |
|
 |
Nerwus
Operator HW97.
|
|
|
|
Gwoli przypomnienia nie jest to wymysł mój, Lorda czy Czesia ale postanowienie z Walnego Zebrania. Innymi słowy mniejsze zło niż w zeszłym roku.
Nie mi oceniać czy jest to przerost formy nad treścią. |
|
|
|
 |
Michaus
Szara eminencja

Wiek: 43 Dołączył: 26 Kwi 1986 Posty: 2039 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Pią 27 Sty, 2017
|
|
|
| Niczego takiego nie napisałem. |
|
 |
Lord.K
Grupa strzelecka: ŁGS "ORZEŁ"
|
Wysłany: Pią 27 Sty, 2017
|
|
|
Spotkanie nie jest zamknięte może każdy przyjechać.
Ja będę i trzeba omówić przy okazji sprawy zawodów, tak, że dobrze by było aby pojawiła się większa liczba członków grupy.
Jeśli chodzi o glejt do podpisania to trzeba będzie takowy podpisać bo jest nowa umowa ubezpieczeniowa w LOK-u. Pytałem się czy trzeba podpisywać na każdym spotkaniu, stwierdzili ,że tylko raz można jeśli chodzi o członków grupy.
Teraz nie dam rady takiego pisma zredagować ale na zawodach chyba to trzeba załatwić, chyba, że ktoś ma chęć i czas to niech naszykuje takie pismo na spotkanie. |
_________________ Dzisiejsza wolność:
Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą. |
|
|
|
 |
|
|