|
Łódzka Grupa Strzelecka "ORZEŁ"
Forum miłośników strzelectwa pneumatycznego
|
Dyskusje o czasie i przemijaniu |
Autor |
Wiadomość |
Lymix [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 14 Cze, 2018
|
|
|
Aż mnie zaraz coś trafi ,a to teraz nie ma pięknych dni ? Popatrzcie na ostatnie miesiące grupa się wzmacnia ,udzielamy sie w zawodach sami miedzy sobą sie spotykamy na treningach i to w coraz to większym składzie To nie są piękne dni ?? Czyli co poprzednia grupa to było to a teraz to jesteśmy tylko cieniem,podzwonnym dla starej gwardi ŁGS-u . |
|
|
|
|
Michaus
Szara eminencja
Wiek: 41 Dołączył: 26 Kwi 1986 Posty: 2039 Skąd: Pabianice
|
|
|
|
Linek napisał/a: | Kto pamięta Bartka Avatar z żółtym ptasiorem? |
Ja pamiętam.
Cdn zrobił to zdjęcie.
Lymix, zluzuj... |
|
|
Lord.K
Grupa strzelecka: ŁGS "ORZEŁ"
|
|
|
|
Łysa napisał/a: | Michaus napisał/a: | W pełni zgadzam się z Linkiem. |
Dajcie spokój - było minęło ...
A Młynek przecież swoje konto ma, a nawet swoje forum |
Muszę wpaść do Młynka na forum co by linka wkleić do naszego forum.
Od czegoś trzeba zacząć zakopywanie toporów wojennych. |
_________________ Dzisiejsza wolność:
Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą. |
|
|
|
|
Lord.K
Grupa strzelecka: ŁGS "ORZEŁ"
|
|
|
|
Lymix napisał/a: | Aż mnie zaraz coś trafi ,a to teraz nie ma pięknych dni ? Popatrzcie na ostatnie miesiące grupa się wzmacnia ,udzielamy sie w zawodach sami miedzy sobą sie spotykamy na treningach i to w coraz to większym składzie To nie są piękne dni ?? Czyli co poprzednia grupa to było to a teraz to jesteśmy tylko cieniem,podzwonnym dla starej gwardi ŁGS-u . |
Tu zawsze tak było, że ktoś coś pisze nie w temacie później robi się zamieszanie.
Dla mnie ta grupa jest najważniejsza i tego będę bronił. Ten temat jest tylko wspominkowy.
Bardzo proszę o nie dzielenie grupy na dwoje. Były osoby które pracowały i są osoby które pracują na rzecz grupy. Proszę o szanowanie tego. |
_________________ Dzisiejsza wolność:
Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą. |
|
|
|
|
Lymix [Usunięty]
|
|
|
|
Napiszę jedno Zgoda buduje nie zgoda rujnuje ,i to wszystko co mam w tym temacie do powiedzenia ,ale swoja drogą miło by poczytać jakieś fajne wspominki starych ŁG-esiarzy o zdjęciach nie wspomnę toś historia i tyle po nas pozostaje |
|
|
|
|
Linek
|
|
|
|
Właśnie chodzi o wzajemny szacunek ludzi którzy z wielką pasją tworzą i tworzyli cały dorobek grupy, mocno wykraczając poza zwykłe członkowstwo.
Dziękuję za zrozumienie tematu |
_________________ Cz 75 SP-01 Shadow, CZP10F, Luger P08, TT Radom, Rewolwer Smith & Wesson, Bock iż 27, Uzkon ZK10, Szwedzki Mauser, Smith & Wesson MP15, Tikka Varmint Sporter, Armalite Stag, Mauser 1939, Mosin Fiński 7,62x54R, Fair Bock ,Mosin Buss, CZ457 Iż 27 S AMT Hardballer w planach. zapraszam Gość |
|
|
|
|
Bartek z Łodzi
|
Wysłany: Pią 15 Cze, 2018
|
|
|
Poproście Cdn`a, może ma część fotek z tamtych lat.
A ze wspominek znalazło by się sporo.
Jak Kangur latał na butli 300 Bar.
Jak wszyscy ganiali z gołymi rękami małego zajączka po torze na Orle.
Jak Vero i RadekM usiłowali się licytować tarczkami z Matchu na 10m na strzelnicy.
Pogodziła ich Agnieszka Staroń (wtedy jeszcze nosząca panieńskie nazwisko, łódzka olimpijka).
A najwięcej złośliwych fotek było przy grillu. |
_________________ "Good training - nice pupa", czyli w tłum. "Trening czyni mistrza" |
|
|
|
|
lionek
Grzesiek
Grupa strzelecka: ŁGS"Orzeł"
|
|
|
|
Te grilliki |
_________________ HW-100 T + BUSHNELL TROPHY 6-18x40 MULTI-X
HW-40 PCA
"Od Dzis, Do Konca Świata W Ludzkiej Bedziem Pamieci, My Wybrani, Kompania Braci, Kto Dzis Ze Mna Krew Przeleje Ten Mi Bratem" Henryk V |
|
|
|
|
Linek
|
|
|
|
Tomek CDN był u mnie z 3 lata temu kupił hw97 w idealnym stanie i cenie dla klubowicza 1 tyś zł tak że jest szansa że strzela. |
_________________ Cz 75 SP-01 Shadow, CZP10F, Luger P08, TT Radom, Rewolwer Smith & Wesson, Bock iż 27, Uzkon ZK10, Szwedzki Mauser, Smith & Wesson MP15, Tikka Varmint Sporter, Armalite Stag, Mauser 1939, Mosin Fiński 7,62x54R, Fair Bock ,Mosin Buss, CZ457 Iż 27 S AMT Hardballer w planach. zapraszam Gość |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|